Vakıfbank’tan Şampiyonlar Ligi Üçlemesi

Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü maçında konuk ettiği Fransa’nın RC Cannes takımını 3-0 yenerek namağlup liderliğini koruyan VakıfBank, gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etti

VakıfBank, Avrupa’nın bir numaralı kupası Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşıyor.

Grubun güçlü takımlarından Fransız temsilcisi RC Cannes ile Burhan Felek Spor Salonu’nda dün akşam karşılaşan VakıfBank, rahat bir tempoda götürdüğü maçı, 25-17, 25-14 ve 25-21’lik setlerle 3-0 kazanarak puanını 9’a çıkardı.VAKIFBANK GEÇEN YILIN RÖVANŞINI DA ALDIGüçlü kadrosuyla Şampiyonlar Ligi’nin favorisi olan VakıfBank, bu galibiyetle geçen yıl çeyrek finalde elendiği RC Cannes takımından rövanşı da almayı başardı. A Grubu’nda yer alan lider VakıfBank, yoluna kayıpsız devam ederken ikinci tur için önemli bir avantaj kazandı. VakıfBank Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, “Grubun en güçlü takımlarından biriyle karşılaştık. Bu galibiyet ilerisini görmemiz için önemliydi. Hedefimize her geçen maç daha da güçlü oynayarak yaklaşıyoruz. Sahaya ruhunu yansıtan tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

DÖRDÜNCÜ MAÇ YİNE RC CANNES’LA Şampiyonlar Ligi’nde, Rus Uralochka NTMK Ekaterinburg, Fransız RC Cannes ve İsviçreli Volero Zürih takımlarıyla A Grubu’nda mücadele eden VakıfBank, dördüncü maçını 21 Kasım Çarşamba günü deplasmanda yine RC Cannes takımıyla oynayacak.