Konak’ın Minik Basketbolcuları Lige Hazır

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün abla ve ağabey basketbol takımları şampiyonluk hedefine tam yol ilerlerken, Minik Kızlar Basketbol Takımı da başarılarıyla göz doldurdu.

24 Kasım’da başlayacak Minik Kızlar İzmir Ligi öncesi hazırlık maçlarına çıkan küçük basketbolcular geleceğin şampiyonları olduklarını şimdiden gösterdi. Mehmet Ali Lahur Lisesi Spor Salonunda oynanan Konak Belediyesi Minik Kız Basketbol Takımı ile Yükseliş Spor Kulübü Minik Kız Basketbol takımı arasındaki hazırlık maçı, Konaklı miniklerin galibiyetiyle sonuçlandı. Yükseliş Spor Kulübü takımını 22 sayı farkla yenen Konak Belediyesi Minik Kızlar Takımı, hazırlık maçını 54-32 skorla kazandı.

Konak Belediyesi Küçük Kız Basketbol Takımının da kısa zaman önce Kemalpaşa Belediyesi Başkanlık Turnuvası’nda birincilik kupasını aldıklarını hatırlatan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Spor yapmak, çocuklarımız gelişimini hem bedensel hem de ruhsal olarak olumlu etkiliyor. Özellikle geleceğin işkadınları, siyasetçileri, anneleri olacak kızlarımız, sporla erken yaşlarda özgüven kazanıyor. Bu da toplumun geleceği adına daha çok desteklenmesi gereken bir olgu” diye konuştu.

Kaynak: İHA