Göztepe Teknik Direktörü Kılıç, Baypas Ameliyatı Geçirdi

PTT 1. Lig takımlarından Göztepe'nin Teknik Direktörü Kemal Kılıç, dün akşam anjiyo olmasının ardından bugün baypas ameliyatı oldu.

Çarpıntı şikayetiyle dün akşam İzmir'deki özel bir hastaneye kaldırılan Kılıç'a, anjiyo yapılmıştı. Kılıç, devam eden tedavisi Sonrasında ise başarılı bir baypas ameliyatı geçirdi. Kılıç'ın ameliyatının yapıldığı özel hastaneden yapılan açıklamada, Kılıç'ın 3 damarına baypas ameliyatı gerçekleştirildiği, ameliyatın Son derece başarılı geçtiği belirtildi. Açıklamada, Kılıç'ın eforla gelen göğüs ağrısı yakınmasıyla dün hastaneye başvurduğu hatırlatılarak, ''Akut koroner sendrom nedeniyle acilen koroner anjiografi uygulandı. 2 ana damar ve 1 yan dalda çok ciddi düzeyde darlık saptandı. Anjioplasti ve stent uygulamaya uygun olmadığı için erken ameliyat planlandı. Gerekli ön hazırlık yapıldı. 15 Kasım saat 14.00'de ameliyata alındı. 3 damara baypas ameliyatı gerçekleştirildi.

Ameliyat Son derece başarılı geçti. Kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyoruz.'' denildi. Göztepe Spor Klubü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada ise, Kemal Kılıç'ın 1 hafta Sonra hastaneden taburcu edileceği ve 15 gün Sonra takımının başında yerini alacağı belirtildi.