Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç Bay Pass Oldu

PTT 1. Lig takımlarından Göztepe A.

Ş.’nin teknik direktörü Kemal Kılıç dün akşam geçirdiği kalp spazmının ardından bugün bay pass oldu. Dün akşam saatlerinde kalp spazmı geçirerek özel bir hastaneye kaldırılan Kemal Kılıç bugün bay pass oldu. Bay pass ameliyatından Sonra hastaneden yapılan yazılı açıklamada ameliyatın oldukça başarılı geçtiği ve Kılıç’ın en yakın zamanda eski sağlığına kavuşacağı söylendi. Yapılan açıklamanın devamında Kemal Kılıç’a “Akut Koroner Sendrom nedeniyle acilen anjiografi uygulandığı ve alınan Sonuçlarda 2 ana damar ve 1 yan dalda çok ciddi düzeyde darlık “ görüldüğü ifade edildi. Doktorlar tetkik Sonuçlarından Sonra Kemal Kılıç’ı 15 Kasım saat 14.00’da ameliyata alarak 3 damara başarılı bir şekilde bay pass ameliyatı yaparken ameliyatın Son derece başarılı geçtiği bildirildi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamanın devamında “Kemal Kılıç’ın en kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyoruz” denildi.

Bu arada Göztepe Spor Kulübünün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada ise, Kemal Kılıç’ın 1 hafta Sonra hastaneden taburcu edileceği, takımının başına ise 15 gün Sonra döneceği bildirildi.

Kaynak: İHA