Bursaspor’dan Vardar’a Ziyaret

Bursaspor Kulübü, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar’ı makamında ziyaret etti.

Futbolun dışında 11 amatör branşta faaliyet gösteren yeşil-beyazlı kulüp, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar’ı makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir, Amatör Şubeler Koordinatörü Gültekin Kavak, antrenörler Güner Alptekin (Masa tenisi), Özlem Özkan (Voleybol), Ahmet Yaratılmış (Bocce), Arzu Kahveci (Badminton), Cengiz Gökçe (Atletizm) ve bayan voleybol takımı sporcuları yer aldı.

Vardar’ı yeniden göreve seçilmesinden dolayı kutlayan Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir, futbolun dışında 11 branşta 560 sporcularının bulunduğunu belirterek,“Bursaspor olarak amatör branşlarda da büyük hedeflerimiz var. 560 olan sporcu sayımızı her geçen gün artırmak istiyoruz. Yakın zamanda jimnastik ve tekvando branşlarını da faaliyete geçireceğiz. Hedefimiz 2020 olimpiyatlarında Bursa’dan Bursaspor’dan şampiyon çıkarabilmek. Bunun için de sizlerin desteklerini bekliyoruz. Sizin yeniden amatör Spor Kulüpleri’nin başında olmanız bizlere güç veriyor. Sizin gibi insanlar amatörler için büyük şans” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Vardar ise formasını giydiği Bursaspor kulübünün yönetici ve sporcularını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bursaspor bir marka. Bu markanın amatör branşlara eğilmesi çok önemli. Bursaspor markasıyla amatör branşlarda da birçok başarıya imza atmaya adayız. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bursaspor amatöre eğilerek kulüp olma yolunda büyük bir eksiğini giderdi. Federasyon olarak bizim üzerimize düşün ne varsa yapmaya hazırız. Bursaspor bizin hayatımız, nefesimiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir, Vardar’a çiçek takdim etti ve ziyarete katılanlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi .

Kaynak: İHA