Nurullah Sağlam: Bursa'dan İstediğimiz Sonuçla Dönmeyi Hedefliyoruz

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, hafta sonu Bursaspar ile yapacakları maçtan istedikleri sonuçla dönmeyi hedeflediklerini belirtti.


Spor Toto Süper Ligi'nde hafta sonu deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan İçel İdman Yurdu çalışmalarını Macit Özcan Spor Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Nurullah Sağlam idaresindeki çalışmalarda futbolcular önce düz koşu yaptı. Kondisyon çalışmaları ile süren çalışmalara yurt dışındaki tedavisi tamamlanan İbrahim Yattara da katıldı.

Yattara kenarda hafif koşu yapmakla yetindi. Pas çalışması da yapan futbolcuların oldukça neşeli oldukları görüldü.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam antrenman öncesi yaptığı açıklamada hafta sonu zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını belirtti.

Bursaspor'un ligin ciddi ve ne yaptığını iyi bilen ekiplerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Sağlam, "Onları da iyi irdeleyip gereken anlayışla oynamaya çalışacağız. Bursa'dan istediğimiz sonuçla dönmek şu anda en büyük isteğimiz." diye konuştu.

Takımdaki sakat oyunculara dikkat çeken Sağlam, "Ömer Aysan, Mustafa Sarp, İbrahim Yattara ve Aydın Toscalı Bursaspor maçında oynayamayacak gibi gözüken arkadaşlarımız. cezalı ardaşımız ise yok." dedi.

Futbolculardan Mustafa Keçeli ise Bursaspor maçının son 6 haftaya girdiklerinde kendileri için önemli bir maç olduğunu söyledi.

Bu maçta alacakları puan ya da puanların diğer maçlara daha güvenle bakmalarını sağlayacağını ifade eden Keçeli, "Bursa'nın ne kadar puana ihtiyacı varsa bizimde o kadar puana ihtiyacımız var. Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız." ifadesini kullandı.