Morten Olsen: Bizim İçin Normal Bir Sonuç

Danimarka Teknik Direktörü Morten Olsen, Türkiye ile 1 – 1 berabere kaldıkları maçın ardından, “Bizim için normal bir sonuç.” dedi.

Danimarka’nın A Milli Futbol Takımı ile yaptığı hazırlık maçından Sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Morten Olsen, karşılaşma öncesinde bir çok oyuncularının hasta ve sakat olduğunu; ancak buna rağmen sahada takım olarak çıkmayı başardıklarını söyledi.

Teknik direktör Olsen, “Bireysel ve takım olarak oyuncularım performansını beğendim. İlk 25 dakika oyunda baskın taraf olduğumuzu düşünüyorum. Bu dakikalardan Sonra Türkiye, oyunun kontrolünü sağladı. Rakibimiz, ikinci yarıda ilk yarıya göre daha çok pozisyon buldu. Bizim için normal bir Sonuç oldu.” şeklinde konuştu.

Asıl önemli olanın bu maçta bir çok oyuncusunun ilk kez forma giymiş olmasını gösteren Olsen, “Çok genç bir takım olarak sahaya çıktık. Son dakikalarda baskı yesek de güzel bir maç oldu.” diye konuştu.

Olsen, Türkiye’nin 500. maçını Danimarka ile yapmasının da kendilerini onurlandırdığını belirterek, sözlerini tamamladı.