Kardemir D.ç Karabükspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Lig’in 12. hafta açılış karşılaşmasında Galatasaray’a konuk olacak olan Kardemir D.

Ç Karabükspor, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile İstanbul’a hareket etti. Çamlık sahasında teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren idmana sakatlıkları devam eden Shelton ve Seriç katılmadı. Oyuncular antrenmanda iki ayrı grup halinde topla mücadele, dar alanda 5’e 2 pas çalışması yaptıktan Sonra yarım sahada çift kale maç ve şut çalışmaları gerçekleştirdi.

Antrenman Sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir D.Ç Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, ligde lider bulunan Galatasaray’a karşı oynayacaklarını ve oradan puan veya puanlarla dönmeyi düşündüklerini söyledi.

Yeni teknik direktörleri Mesut Bakkal ile deplasmanda ikinci maçlarına çıkacaklarını hatırlatan Alak, “Hafta başından itibaren takımımız Galatasaray maçı hazırlıklarını yapıyordu. Bugün Son idmanını yapıp İstanbul’a hareket ediyor. Tabi yeni hocanın gelmesi ve yerli olması oyuncularda biraz daha motivasyon ile kendine ve hocaya güven bir araya getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk golü yememize rağmen maçı çevirmesini ve net bir skor ile sahadan üç puan ile ayrılmasını bildik” dedi

Galatasaray’ın güçlü bir takım olduğunun altını çizen Alak, “Biz ligdeki hiç bir takımı ne gözümüzde büyütüyoruz nede küçültüyoruz. Dolayısıyla her maçımıza puan veya puanlar almak düşüncesi ile çıkıyoruz. Galatasaray’dan da puan ve puanlar alabiliriz. Zor bir deplasman ve Galatasaray güçlü bir ekip. Bizde yeni gelen hoca ile yakaladığımız hava takımdaki hırs ve çocukların kendilerine güven ve birlikteliği ile İstanbul'dan puan veya puanlar ile döneriz diye düşünüyorum” diye konuştu.

Ziya Alak, ayrıca futbolcuların antrenmanlarda çok azimli olduğunu ve bunun da teknik direktörlerinin takıma verdiği olumlu bir hava olarak gördüklerini anlattı. Ayrıca Alak, takımda eksik olan motivasyonun ise Mesut Bakkal ile gidereceklerini sözlerine ekledi .

Kaynak: İHA