Fatih Terim’den 500. Maç Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gerek futbolcu gerekse teknik direktör olarak uzun yıllar milli takıma hizmet ettiğini ifade ederek, Danimarka ile yapılacak 500.maçın çok güzel bir organizasyon olduğunu dile getirdi.

1905 Galatasaraylı İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (GSYİAD) tarafından basın mensupları arasında düzenlenen 'Galatasaray' konulu fotoğraf yarışmasında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı’nın bu akşam Danimarka ile oynayacağı 500. maçla ilgili olarak, “500. maç için Türkiye Futbol Federasyonu’nun böyle bir organizasyon düşünmesi çok güzel. Sayın başkana, yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ay-yıldızlı formaya hizmet etmek hepimizin görevi. Allah bize bunu hem oyuncu hem de teknik adam olarak nasip etti. Oyuncu, takım kaptanı olduk, ümit milli ve A takımı çalıştırdık derken çok uzun yıllarımız geçti. Ay-yıldız için duygular çok başka. Güzel bir 500. maç olur inşallah. Abdullah Avcı’ya ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Nice daha uzun yıllar başarılar maçlar olur ve Türk futbolu her gün biraz daha fazla mesafe alarak layık olduğu, daha çok istediği yerlere gelir inşallah” dedi.

Milli takımlarda bulunan oyuncuların dönmesiyle yarın Kardemir D.Ç Karabükspor maçı kampına gireceklerini ifade eden Terim, “Arkadaşlarımızın gelmesiyle yarın kampa gidiyoruz. 4 tane yabancı futbolcumuzun gelmesiyle yarın kampa giriyoruz. Elmander beşince ve o aramıza katıldı.

Yarında diğer arkadaşlarımızın katılımıyla Karabükspor gibi önemli bir maç oynayacağız. Mesut Bakkal’a başarılar diliyorum. Mesut arkadaşımızın başarılı olacağına inanıyorum. Bülent Korkmaz’a da başarılar diliyorum. Lig maçında herkes ne istiyorsa bizde onu istiyoruz. Seyircimizi özledik. Manchester United maçı öncesi moral ve 3 puan kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA