Pınar Karşıyaka-krka Maçının Ardından

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, Belçika temsilcisi KRKA’yı yendikleri için mutlu oldukları söyledi.

Sarıca, taraftarların kendileri için itici güç olduğunu belirterek, “Hafta içi olmasına rağmen buraya gelen yaklaşık 2 bin taraftarımız desteğini maç boyunca sürdürerek kazanmamızda büyük rol oynadı. Maç boyunca baskılı oyunumuzla rakibimizi yenmeyi başardık” dedi.

Karşıyakalı oyuncu Ayhan Kent, “Evimizde kazanmaktan dolayı mutluyuz. Grupta aldığımız her galibiyet önemli. İnşallah grupta liderliğe yükseleceğiz” diye konuştu.

KRKA’nın başantrenörü Aleksander Sekulic, “Bu maçın sonucu bizim biraz da hücum da yaptığımız hatalar kaynaklandı. Bizim yaptığımız hatalardan Karşıyaka’da iyi yararlanarak sayılar buldu. Özellikle sayı Takımımızda sakatlıktan yeni çıkmış oyuncularda vardı. Sonuç olarak kendi oyunumuzu oynayamadık ve kaybettik” dedi.

KRKAlı oyuncu Domen Lorbek, “Özellikle ilk yarıda savunmada iyiydik fakat 2.yarıda rakibimiz daha iyi oynadı. Biz kendi oyunumuzu oynayamadık ve bu da maçın sonunu getirdi” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA