Kırkpınar’dan Ozan İpek ve Volkan Şen'in Açıklaması

Ozan İpek ve Volkan Şen’in menajerliğini yapan Engin Kırkpınar basında çıkan transfer haberlerinin aslı olmadığını ve bu haberlerin hem futbolcuya hem söz konusun kulüplere zarar verdiğini söyledi.

Bursaspor’da kadro dışı kalan yıldız futbolcu Ozan İpek ve Trabzonsporlu Volkan Şen’in menajerliğini yapan Engin Kırkpınar basında çıkan transfer haberlerine ilişkin twitter adresinden açıklamalarda bulundu. Kırkpınar açıklamasında, “Basında çıkan haberlerde lisanslı temsilciliğini yaptığım oyuncular Ozan İpek ve Volkan Şen hakkında gerçeğe aykırı haberler çıkmıştır. Haber kaynağının adı açıklanmayan bir Beşiktaş Kulübü yöneticisi olduğu ifade edilerek, işbu haber yayınlanmıştır” ifadelerini kullandı. ”FUTBOLCUYA VE KULÜPLERE ZARAR VERMEKTEDİR” Ozan İpek’in Bursaspor ile sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Kırkpınar, “Adı açıklanmayan Beşiktaş Kulübü yöneticisinin ifadesine göre Ozan İpek ile görüşüldüğü ancak futbolcunun özel hayatındaki düzensizlikler nedeniyle bu futbolcunun transferinden vazgeçildiği haber edilmiş ve temsilciliğini yaptığımız Ozan İpek’in yarım sayfa fotoğrafı konularak, “Bizden futbolcu olur Ozan Beşiktaşlı olamaz” başlığı atılmıştır. Ozan İpek Bursaspor Kulübü ile sözleşmesi devam eden profesyonel bir futbolcudur. Bu nedenle hem Bursaspor’a zarar gelmemesi hem de Beşiktaş Kulübü’ne zarar gelmemesi, aynı zamanda mesleğimin gerektirdiği koşullarla Ozan İpek transferi ile ilgili Beşiktaş Kulübü ile hiç bir şekilde tarafımdan görüşme yapılmamıştır. Henüz görüşme yapılmadan transferinden vazgeçildiği ifadesi öncelikle başkaca maksatların varlığını göstermektedir. Ancak yeniden ifade etmem gerekir ki tarafımdan henüz Bursaspor Kulübü ile sözleşmesi devam etmektedir ve tarafların birbirine karşı yükümlülükleri bulunmaktadır. Bu noktada yapılan haber maksadı aşan gerçeğe aykırı hem bana, hem Ozan İpek’e, hem Bursaspor Kulübü’ne, hem de Beşiktaş Kulübü”ne zarar vermektedir” dedi.

”ÇIKAN HABERLER TAMAMİYLE ASILSIZDIR” Trabzonspor’un yetenekli oyuncusu Volkan Şen hakkında çıkan transfer haberlerine ilişkin ise menajer Kırkpınar, “Temsilcisi bulunduğum Volkan Şen hakkında Beşiktaş Kulübü ile her türlü konuda anlaşıldığı ve devre arası transfer döneminde Volkan Şen’in Beşiktaş Kulübü’ne transfer olacağı haber edilmiştir. Öncelikle şu hususu beyan etmek isterim ki, ben hiçbir şekilde haberi yapan kişi ile görüşmedim ve Volkan Şen hakkında hiçbir beyan vermedim. Temsilcisi olduğum profesyonel futbolcu Volkan Şen hakkında hiçbir şekilde Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile tarafımdan görüşme de yapılmamıştır. Görüşme yapılması halinde Trabzonspor Kulübü’nün izni doğrultusunda görüşmenin yapılabileceği de aşikardır. Aramızdaki futbolcu temsilciliği sözleşmesi devam ederken menajer adı altında lisanssız futbolcu temsilcileri ile ağzından söylenmiş gibi yazılmıştır. Bunlar tamamiyle asılsızdır” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA