Tarsus'ta Haftalar Sonra Gelen Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta haftalardır kazanamayan Tarsus İdmanyurdu’nda, İstanbul Güngörenspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Sarı - lacivertliler, aldıkları 3 puanla hem haftalar sonra kötü gidişe “dur” dedi, hem de bu sezon ilk kez deplasmanda galip geldi. Deplasmandan 3 puanla döndükleri için çok mutlu olduklarını dile getiren Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, oyuncularının iyi bir maç çıkardığını söyledi.

Akdağcık, "Kötü günler geçirdiğimiz bu dönemde bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Performansımızı tam olarak sahaya yansıtıp, 3 puanı aldık. Ligdeki bu çıkışımız bundan sonraki haftalarda da devam edecek. Buna yürekten inanıyorum. Çok yakın bir zamanda Tarsus İdmanyurdu ligin en iyi takımlarından biri olacaktır. Ve hak ettiği noktada yerini alacaktır.” dedi.

Gösterdikleri sabrın karşılığını yavaş yavaş almaya başladıklarını aktaran Akdağcık, “Güngörenspor maçında aldığımız 1-0'lık galibiyet çok büyük moral kazandırdı bize. Taraftarlarımızın bize güvenmesini ve destek vermesini istiyoruz." dedi.

Öte yandan Tarsus İdmanyurdu, ligin 11. haftasında 14 Kasım Çarşamba günü sahasında Bozüyükspor ile karşı karşıya gelecek.