Karabükspor’da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak Kardemir D.Ç Karabükspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek moral bulan Karabükspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına Hasan Doğan tesislerinde başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Seric ve Shelton’ın katılmadığı idmanda futbolcuların moralli olduğu gözlendi.

İdman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mesut Bakkal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyet sonucu Galatasaray’a moralli gideceklerini söyledi.

Takımın şuan ki motivasyondan çok memnun olduğunu anlatan Bakkal, “Eksikliklerimiz var ama oynadığımız oyunda üretkenlik çok güzel. Eksikliğimiz olabilir. Şimdiye kadar çok pozisyon veren bir takım vardı, Belediye maçında pozisyon vermeden yediğimiz bir gol var. Bu artılar ile Galatasaray maçına gideceğiz. Zor maç. Galatasaray bugün Süper Lig'in en iyi futbol oynayan takımlardan bir tanesi. Özellikle hücum hattında etkili bir takım. Fakat futbolda her şeyin olabileceğini de unutmamak lazım. Yani futbol mantalitesi olarak her maç benim için aynı. Bu moral ile puan ya da puanlar almak için gideceğiz. İnşallah bunu başarırız. Galatasaray maçına farklı taktiksel çalışma yapacağız. Kolay bir maça gitmiyoruz. Üstün bir efor sarfetmemiz gerekiyor ki, gündem oluşturalım. Gündem oluşturmak öyle herkesin işi değildir. İnşallah bizde cuma günü Karabük olarak gündem oluştururuz” dedi.

Kırmızı-mavili takım düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktiksel ve yarım saha çift kale idman yaptı .

Kaynak: İHA