Eskişehirspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Ligde aldığı başarılı Sonuçlarla bir anda dikkatleri üzerine çeken Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta Sivasspor’a deplasmanda 1-0 kaybederek taraftarlarını üzdü. Son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen siyah kırmızılı takım, aldığı mağlubiyetin ardından lig sıralamasında 17 puanla 4. sırada yer alıyor. Ligin 12. Haftası'nda kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Eskişehirspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Bir günlük iznin ardından Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya gelen siyah-kırmızılı oyuncular, 60 dakikalık bir antrenman gerçekleştirdi. Saha içinde öğrencileriyle kısa bir toplantı yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe maçı için takımına moral verdi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan oyuncular, top çalışması da gerçekleştirdi. Takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.Eskişehirspor, hafta içi yapacağı günlük çift antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam edecek.