Beşiktaşlı Futbolculardan Futbol Turnuvasına Destek

Bu sene 6'ncısı düzenlenen Tüm Kayserililer Derneği (TÜMKAYDER) Futbol Turnuvası açılış maçında spor camiası bir araya geldi.

İstanbul Esenler Kemer Stadı'nda gerçekleştirilen turnuvaya, A Milli Takım Antrenörü Okan Buruk, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Beşiktaşlı futbolcular Necip Uysal, Atınç Nukan, Muhammet Demirci, eski futbolcu İbrahim Üzülmez, Futbol Federasyonu Üyeleri, Gazeteciler ve Kayserili vatandaşlar katıldı.

Sabah Gazetesi Yazarı ve aynı zamanda TÜMKAYDER Derneği Başkanı olan Fatih Doğan’ın açılış konuşmasını yaptığı turnuvada Beşiktaşlı futbolcular, böyle bir organizasyona destek verdikleri için için mutlu olduklarını söyledi.

Siyah-beyazlı futbolcular, “Buraya aynı zamanda Beşiktaş yazarı olan TÜMKAYDER Başkanı Fatih Doğan’ı futbol adına yaptığı güzel işler için desteklemeye geldik. Geldiğimiz içinde oldukça mutluyuz. Bu tür turnuvalar insanları birbirine kaynaştırıyor. Her sene düzenlenen bu etkinliğin devam etmesini diliyoruz.” diye konuştu.

TÜMKAYDER Başkanı Fatih Doğan ise bu turnuvanın sadece TÜMKAYDER’i değil, Kayseri’nin 18 dernek takımına ev sahipliği yaptığını belirtti.

Doğan, "Tüm Kayserililer Derneği olarak, Kayseri derneklerini bir çatı altında toplamak adına bir çalışma içerisine girdik. Bunlardan biri de 6'ncısını düzenlediğimiz bu futbol turnuvası. TÜMKAYDER geleneksel futbol turnuvası Kayseri’nin 18 dernek takımının yanı sıra, her dönem bir çok yıldız oyuncuya, bürokratlarımıza ve gazeteci kardeşlerimize ev sahipliği yapıyor. Amacımız bu tür organizasyonlarla gençlerimizi spora yönlendirmek ve spor hayatında başarılı olabilmelerini sağlamak.” şeklinde konuştu.