Akhisar, Trabzon Maçını Unuttu, Kasımpaşa’dan 3 Paun Bekliyor

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 3-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor’da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi.

Trabzon deplasmanından en az 1 puan ile dönmek istediklerini ancak şanssızlıktan yakınan Yeşil-Siyahlıların Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada “ligde oynadığımız 4 büyüklerden Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon’a karşı puan alamadık. Ancak mütevazı bütçemize karşın sahaya çıkıp tüm gücümüz ile savaştık, bu maçlarda biraz da şans yanımızda olsaydı puan ya da puanlar alabilirdik. Hafta sonu konuk edeceğimiz Kasımpaşa maçından 3 puan alıp alt sıralardan sıyrılmak istiyoruz” dedi.

11. haftada Yeşil-Siyahlı ekip 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken 10 puan topladı ve puan tablosunda 16. sırada yer aldı. Geçen sezon şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Akhisar’ın ardından Play-Off müsabakaları sonunda Süper Lig’e yükselen Kasımpaşa’yı konuk edecek. İki takım arasında geçen yıl yapılan müsabakalarda Akhisar’ın evinde yapılan maç 2-2 beraber son bulurken, Kasımpaşa’da yapılan müsabaka ise Akhisar’ın 2-1’lik üstünlüğü ile son bulmuştu. Evinde yaptığı 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen Akhisar’da tek hedef 3 puan olacak .

Kaynak: İHA