A Milli Futbolcu Aykut Demir: Hedefimde Her Zaman A Milli Takım Vardı

A Milli Takım’ın, 14 Kasım Çarşamba akşamı İstanbul'da Danimarka ile oynayacağı maçın öncesinde, futbolculardan Kerim Frei ve Aykut Demir, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

G.Birliğili futbolcu Aykut Demir, hedefinde her zaman A Milli Takım forması giymek olduğunu söyledi.

Aykut Demir, “A Milli Takım'da oynamak büyük onur. Bunun için Abdullah Hocama teşekkür ederim. İnşallah A Milli Takım'da kalıcı olurum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Zaten benim hedefimde de burada forma giymek vardı. Danimarka ile özel maç olsa da çok ciddi bir şekilde maça çıkacağız. Galip gelerek milletimize hediye etmek istiyoruz.” dedi.

Cardiff City takımında forma giyen Kerim Frei ise A Milli Takım'da forma giymesini onur ve gurur verici bir olay olarak yorumladı. Frei, “Daha 18 yaşında A Milli Takım'a seçilmek gerçekten gurur verici. Birazdan ilk antrenmanıma çıkacağım. Umarım performansımla hocamı etkileyebilirim. Kadroya girmek için elimden geleni yapacağım. Burada olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Takım içinde Türkçe konuşamamam sorun olmayacak, çünkü Gökhan Töre ve Nuri Şahin Almanca, diğer arkadaşlarımla da İngilizce konuşuyorum. Ben de yakın zamanda bir hoca ile anlaşıp Türkçe dersleri alacağım.” diye konuştu.