Sezer Öztürk: Fenerbahçe’ye Büyük Hizmetler Vermek İstiyorum

Orduspor’u 2 – 1 yenen Fenerbahçe’de futbolcu Sezer Öztürk, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sezer Öztürk, uzun zaman forma giymediğini hatırlatarak, “Allah’a şükürler olsun forma şansı bulmaya başladım. İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı da tebrik etmek istiyorum. Bugün sahada gerçek Fenerbahçe’yi gördük. Arkadaşlarım müthiş oynadı. Kendi adıma da gol atmak nasip oldu; inşallah devamı gelir.” diye konuştu.

Bir golle yetinmeyeceğini de dile getiren Sezer Öztürk, “Fenerbahçe’ye bugün yeni geldiğimi düşünüyorum. Allah’ın izniyle bu büyük camiaya büyük hizmetler vermek istiyorum. Aykut hocama ve takım arkadaşlarıma destek verdikleri için hepsine çok teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Bu arada Sezer, oğlu İsmail’i kucağına alarak, “İlk kez maçıma geldi, uğurlu geldi. Bundan Sonra her maça gelecektir.” ifadelerini kullandı. Küçük İsmail de rahat hareketleriyle dikkat çekti. GÖKHAN GÖNÜL: ZOR BİR MAÇTI; 3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM Sarı – lacivertli futbolculardan Gökhan Gönül ise Orduspor’un ligin beğendiği takımlarından olduğunu kaydederek, “Zor bir maçtı; 3 puan aldığımız için çok mutluyum.” dedi.

Gökhan Gönül, “Oyunun büyük bir bölümünde çok iyi oynadık. Futbol öyle bir şey ki bir an olsa bile duraksamaya gelemiyor. Gol yiyebiliyorsunuz. Son yediğimiz golde de bunun örneğini gördük. Çoğu maçta bireysel oyuncular ön plana çıkıyordu. Bugün biraz daha takım oyunu oynadık. İnşallah bu oyunumuzu devam ettiririz.” ifadelerini kullandı. Hafta içi Danimarka ile A Milli Takım’ın özel maç yapacağını hatırlatan Gökhan Gönül, “Milli takımda da biraz sıkıntılar yaşıyoruz. Özel maç da olsa inşallah maçı kazanırız. Sonra da Eskişehirspor’la zorlu bir deplasman maçı yapacağız. Böyle oynadığımız takdirde galip geleceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Liderlik hesabı yapıp yapmadıklarının sorulması üzerine Gökhan, Galatasaray'ın lider olduğunu ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini dile getirdi.