Kartalspor-Torku Konyaspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı

PTT 1. Lig takımlarından Kartalspor kendi sahasında oynadığı Torku Konyaspor maçından golsüz berabere ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, maça galibiyet için çıktıklarına değinerek, “Bu maça galibiyet için geldik ve oynadığımız oyunla galibiyeti hakettiğimizi düşünüyorum ama Son anda yaptığımız oyun hatalarıyla galibiyeti alamadık. İlk yarı girdiğimiz pozisyonlar vardı ama oları değerlendiremedik. 2 puanı bıraktığımız için çok üzgünüz” dedi.

Torku Konyasporlu kaleci Kaya Tarakçı ise, deplasmanda alıkları 1 puanın şuan için iyi olduğunu dile getirerek, “Her iki tarafından yakaladığı pozisyonlar vardı ama değerlendirilemedi. Ortada geçen bir maç oldu. Deplasmanda aldığımız bir puan şuan için iyidir. İnşallah önümüzdeki Erciyes maçında galip gelirsek bur kaybettiğimiz iki puanı da telafi ederiz. Artık kazanmamız gerekiyor” diye konuştu.

Torku Konyasporlu futbolcu Sinan Özkan da, deplasmanda kaybettikleri puanları iç sahada telafi etmek istediklerinin altını çizerek, “İlk yarı daha iyi oynadık ama maalesef istediğimiz 3 puanı alamadık. Deplasmanda kaybettiğimiz puanları içerde telafi edip ligde üst sıralara bir an önce tırmanmak istiyorduk. Bu galibiyeti alıp seri galibiyetlere başlamak istiyorduk. Takımımızın bunu yapacak potansiyeli var. İnşallah haftaya bu maçtan çok daha iyi oynayıp galibiyetle sahadan ayrılırız” ifadesinde bulundu.

ÖZCAN KIZILTAN: “BU MAÇI KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORDUK”

Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise, gittikçe daha iyi bir takım haline geldiklerini belirterek, “Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyorduk. Kazanabileceğimizi düşünüyordum. Bunu yapacak güzümüz vardı. Gittikçe daha iyi bir takım haline geliyoruz. Konya güçlü bir rakip bu maç kolay bir maç değildi. Buna rağmen biz maçın başından beri oyunu elinde tutan, kontrol eden bir takımdık. Özellikle ikinci yarı kazanmayı hak eden bir oyun oynadık. Oyuncularımda inanılmaz gayret gösterdi ama 3 puanı kazanamadık” şeklinde konuştu

Kızıltan, maçı yöneten hakeme de sitem ederek şöyle konuştu: “Kartalspor’da bu benim 4. maçım 4 maçta da verilmeyen birçok penaltı pozisyonu var. Hakemlerimizden daha dikkatli olmalarını istiyorum. Burada ekmek parası için mücadele deden insanlar var. Bu tür şeyler hepimizi üzüyor. Her şeye rağmen hocalarımıza teşekkür ediyorum. "

Kaynak: İHA