Karabükspor Mesut Bakkal İle Yeni Bir Sayfa Açtı

Kardemir Karabükspor, yeni teknik direktör Mesut Bakkal ile ligde çıkış sinyallerini verdi.

Sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, ilk maç olması nedeniyle 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek, ”Takım ilk 20 dakikadan sonra direnç gösterdi. 1-0 geride iken maçı 3-1'e getirmemiz, takımın daha sonrası için umut verici. 12 puana yükselmek bize moral verdi. Zaten iyi bir takımdık şimdi birlikte oynamayı öğrendik. Takımla çok çalışma şansım olmadı ama istediğimizi almayı başardık. Bugün futbolcularım kendine yakışanı yaptı. Daha iyi olacağına inanıyorum. Galibiyet herkese hayırlı olsun. Bu maç bizim için iyi bir başlangıç oldu. Maçta bizim için en önemlisi rakibe hiç pozisyon vermememiz oldu. Deumi 10 haftadır A2 takımında oynuyor, çok iyi tanıdığı bir futbolcu olduğu için kadroya aldım ve kendisinin de iyi oynadı, maçta bu yüzden hiç arkasına bakmadı." dedi.

10 hafta sonra A takım ile maça çıkan Deumi de geriye düştükleri bir maçta galip gelmesini bildiklerini ve bundan mutlu olduklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ise kazanmak için geldiklerini ve maça hızlı başladıklarını belirterek, "Rakip penaltı pozisyonuna kadar pozisyon bulamadı. Penaltı gölünden sonra ileri çıkmaya başladı.

İkinci golü arayan bir takım gol yerse çevirmek zor oluyor. Bir kontratak golüyle rakip öne geçti. Daha sonra risk aldık. Rakibimiz hızlı oyuncularını oyuna aldı ve tehlike yaratmaya başladı.

Beklentimiz galip gelmekti, mücadelemiz de bu yönde oldu. Fakat öyle anlar vardı ki oyunun dengesi değişti. Bizim için yediğimiz ikinci gol ağır oldu." şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Tevfik de maça iyi başladıklarını, 3 puan almaya geldiklerini, ellerinden geleni yaptıklarını ancak başaramadıklarını söyledi.