Bucaspor Adana Demirspor’u Tek Golle Geçti

PTT 1. Lig’de Bucaspor kendi sahasında Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligin üzerinde bir maç olduğunu belirterek, “Bizim neler yapabileceğimiz çok önemliydi. Bizim için takımın bir farkı yok. Temposu yüksek ligin üzerinde bir maç oldu. Bu takımda şampiyonluk havası var inşallah böyle devam eder” diye konuştu.

Aykut Çeviker, 5 haftadır yenilmeyen güçlü bir ekibi mağlup ettiklerini ifade ederek, “Rakibimizin özgüveni vardı. Biz kendi oyunumuzu yansıttık. Kendi oyunumuzu yansıttığımız zaman maçlar fark etmiyor. Arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu

Bucasporlu diğer futbolcu Efe Hali Özarslan ise, 5’te 5 yapmış bir takımı yendiklerini söyleyerek, “Maça konsantre olduktan sonra iyi takım fark etmiyor. Pozisyon dahi vermedik. Kaçırdığımız pozisyonlar bile var. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, arzulu bir takım görüntüsüyle 5 haftadır yenilmediklerini anlatarak, “Bu maçta bizim takımın hüviyetinin dışında bir görüntü vardı. İkinci yarı riskler aldık. Fakat gerçekten Bucaspor takımı çok istekliydi. Oyuncularımızın isteği maçı çevirmeye yetmedi. Bugün oyuncularımız kötü oynama hakkını kullandı” ifadelerini kullandı.

Adana Demirsporlu Futbolcu Junior, maça iyi hazırlanıp geldiklerini aktararak, “Bu maçın zor alacağını biliyorduk hazırlanıp geldik ama oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Bucasopor da iyi oynadı. Tabi ki bugünkü mağlubiyet bizi etkilemiyor. Önümüzdeki maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz” yorumunda bulundu

Bucasporlu diğer futbolcu Berkay Öztuvan ise, 5 haftalık seriyi sonlandırdıklarını vurgularak, “Bugün ileri uçtaki arkadaşlarımıza topu aktaramadık ve sonucunda yenildik. Umarım ileriki haftalarda daha iyi oynayıp kazanırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA