Alex'ten Sezer Öztürk'e jet tebrik

Golü attı gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe'nin sahasında Orduspor'u 2-1 yendiği maçta sarı lacivertlilerin ikinci golünü atan Sezer Öztürk, golden Sonra duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Şike soruşturması sürecinde gözaltına alınan ve uzun süre sahalardan uzak kalan, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansu bulamayan ve sezon başında Beşiktaş'a kiralanması gündemde olan Sezer Öztürk, Orduspor'a attığı golle adeta yeniden doğdu.

Son haftalarda oyuna Sonradan giren ve etkili futboluyla dikkat çeken Sezer Öztürk, Orduspor karşılaşmasında da 76. dakikada oyuna dahil oldu ve 9 dakika Sonra golünü atmayı başardı.

Başarılı futbolcu golden Sonra gözyaşlarını tutamazken tüm Fenerbahçeli futbolcular golden Sonra Sezer Öztürk'ü tebrik etmek için sevinç yumağı oluşturdu ve Sezer Öztürk'ü omuzlara aldı.

'ÇAYCISINDAN BAŞKANIMIZA KADAR... '

Maç Sonrası konuşan Sezer Öztürk, 'Fenerbahçe'ye adım attığımı düşünüyorum. oğlum uğurlu geldi bana bugün. Söyleyecek çok bir şey yok. Uzun süre sahalardan uzak kaldım. Çaycısından tutun, kulübün en üstünde çalışan bakşanımıza kadar hepsi bana destek çıktı. Hiçbir zaman beni es geçmediler. Benim için bu da bir başlangıç. Bu benim için yetmiyor. Hedeflerim daha yüksek. Allahın izniyle Fenerbahçe'ye daha fazla katkıda bulunabilirim ' şeklinde konuştu.

ALEX'TEN TEBRİK, SEZER'DEN TEŞEKKÜR

Bir süre önce Fenerbahçe'den ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza da Sezer Öztürk'ü Twitter'daki hesabından tebrik etti.

Yıldız futbolcu Twitter'daki hesabından, 'Çok mutluyum, Sezer Öztürk gol attı. Ben Sezer çok seviyorum. Çok iyi oyuncu ve çok iyi insan. Tebrikler Fenerbahçe! Tebrikler Sezerinho ' ifadelerini kullandı.

Sezer Öztürk de Alex de Sozua'nın bu tebriğine, 'Çok teşekkür ederim büyük kaptan! O gol vuruşunu senden öğrendim. Felipe çok öpüyorum ' sözleriyle yanıt verdi.