Valencia bin pişman!

Beşiktaş’ın her geçen gün yıldızı parlayan ismi Manuel Fernandes, kendisini satan Valencia’nın yöneticilerini hem şaşırttı, hem de pişman etti.

İspanyol ekibinin Sportif Direktörü Braulio Vazquez, gönderdikleri oyuncunun çok iyi oynadığını dile getirerek, “Bu formu ondan hiç kimse beklemiyordu” yorumunu yaptı. Fernandes 'in iyi bir oyuncu olduğunu ancak dönemin teknik direktörü Emery ile yaşadığı disiplin sorunlarından dolayı bu futbolcuyla yollarını ayırdıklarını hatırlatan Vazquez, Beşiktaş 'ın bu oyuncuyu çok iyi bir rakama transfer ettiğini kaydetti.

Marca Gazetesi Valencia Muhabiri Fernando Alveres ise Fernandes 'in İspanya 'dan ayrılmasının tek nedeninin futbol dışı sorunlar olduğunu kaydetti. Alvares, yıldız futbolcunun çok kaliteli bir isim olduğuna dikkat çekerek, “Hoca bu oyuncuyu disipline etmekte zorlanıyordu. Ancak futboluna kimse eleştiri getirmedi. Beşiktaş 'ta zirvede olması, İspanya 'da kimseyi şaşırtmaz” dedi. Portekiz 'in dün açıklanan milli takım kadrosunda Fernandes yine yer almadı. Almeida 'nın yanısıra İstanbul Büyükşehir 'in kalecisi Eduardo davet aldı.