Vakıfbank: 3 - Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt: 0

Sarı - siyahlılar, ligdeki dördüncü maçında Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt'u 3 - 0'la geçerek yoluna kayıpsız devam etti.VakıfBank, ligdeki dördüncü maçından da galibiyetle ayrılmayı bildi.

Hafta arasında oynanan maçta ligin iddialı takımlarından Fenerbahçe'yi nefes kesen bir mücadeleden sonra 3-2 yenen sarı - siyahlı takım, yine ligin önemli ekiplerinden Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt'la Burhan Felek Spor Salonu'nda karşılaştı. Hücum silahlarını etkin bir şekilde kullanan ve savunmadaki direncini kaybetmeyen VakıfBank, rahat bir tempoda götürdüğü maçın ilk setini 25-20 aldı. İstikrarlı oyununu maç boyunca sürdüren VakıfBank, ikinci ve üçüncü setleri 25-19, 25-21 maçı da 3-0 kazanarak yoluna namağlup devam etti.

VOLEYBOLSEVERLERİ ŞAMPİYONLA LİGİ’NE BEKLİYORUZ

VakıfBank Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, “Hafta içi 5 sete giden zorlu bir maçtan sonra karşılaştığımız Yeşilyurt önünde disiplini elden bırakmayan takımıma teşekkür ediyorum. Şampiyonlar Ligi’nde önümüzde çok önemli bir Cannes maçımız var. Tüm voleybolseverlerin bu maça gelerek takımımıza destek vermelerini bekliyoruz.” dedi.

Bu arada Avrupa’nın bir numaralı kupası Şampiyonlar Ligi’nde daha önce oynadığı iki maçı da kazanan ve grubunda lider durumda bulunan VakıfBank, üçüncü maçında Fransız RC Cannes takımını ağırlayacak. Burhan Felek Spor Salonu’nda 14 Kasım Çarşamba saat 19.00’da başlayacak mücadelede geçen yıl aynı kupada çeyrek finalde yenildiği rakibi ile bir anlamda rövanş maçına çıkacak.