Trabzonspor'un İki Golünü Atan Adrian Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 3-1 yenen Trabzonspor'un 2 golünü kaydeden oyuncusu Adrian, ''Hocam bana forma şansı verdi. Ben de müthiş bir geri dönüş ve başlangıç yaptım'' dedi.

Adrian, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 2 gol attığı için mutlu olduğunu belirterek, ''Daha önemlisi 3 puan almaktı. İleriye doğru daha iyi bir performans ortaya koymak için büyük bir adım attık. Bu nedenle ayrıca mutluyuz'' diye konuştu.

Tekrar formasına kavuştuğu için de mutlu olduğunu söyleyen Adrian, şöyle devam etti:

''2 ay kadar bekledim. Bu süreçte sadece çalışmayı düşündüm. İyi bir geri dönüş ve başlangıç yaptım. İkinci gol çok önemliydi. Maçın skorunu tayin eden bir goldü. Golden sonra tribünlere çıkarak taraftarlarla sevinç yaşadım. Planlı bir şey değildi. Bugüne kadar niye oynamadığımın cevabını hocamız verebilir. Belki müsabaka atmosferinden gerideydim. Şimdi hazır olacağımı düşünmüş ki sahadayım. Bu atmosferi yaşamaya devam ettikçe daha iyi olacağını düşünüyorum.''

Bordo-mavili takım formasıyla ilk golünü atan Emerson ise, ligde kaybettikleri 2 maç sonrası Akhisar Belediyespor maçına iyi başladıklarını belirtti.

Emerson, ''Maçın başında 2-0'ı bulduk. 2-1'den sonra oyun ritminde zorluk yaşadık. Ancak sonra üçüncü golü bulduk. 3 puanı 3 golle çıkardık. Bunu başardığımız için mutluyuz. Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti'' dedi.

Emerson, takla atarak yaptığı gol sevincine ilişkin de ''Daha önce 1 gol atmıştım. Kariyerimde ikinci goldü. Benim ve takım için önemli bir goldü. Ben de böyle bir sevinç yaşadım'' diye konuştu.

Muhabir: Selçuk Kılıç / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA