Vakıfbank Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 Yaptı

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçında Rusya’nın Uralochka NTMK Ekaterinburg takımını deplasmanda 3-1 yenerek altın değerinde bir galibiyet kazandı.

VakıfBank, Avrupa’nın bir numaralı kupası Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Grubun güçlü takımlarından Rus temsilcisi Uralochka NTMK Ekaterinburg ile deplasmanda karşılaşan VakıfBank, büyük çekilmeye sahne olan maçı, 25-23, 22-25, 26-24 ve 25-13’lük setlerle 3-1 kazanarak puanını 6’ya çıkardı.Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nda yer alan VakıfBank, ikinci maçlar sonunda liderliğini koruyarak yoluna kayıpsız devam etti. Karşılaşmada VakıfBank adına 21 sayı kaydeden Jovana Brakocevic en skorer isim olurken, Christiane Fürst de takımına 7’si bloktan olmak üzere 17 sayı kazandırarak galibiyette pay sahibi oldu.

VAKIFBANK GEÇEN YILIN RÖVANŞINA ÇIKACAK

Güçlü kadrosuyla adından söz ettiren ve Şampiyonlar Ligi’nin favorisi olan VakıfBank Şampiyonlar Ligi’nde, Rus Uralochka NTMK Ekaterinburg, Fransız RC Cannes ve İsviçreli Volero Zürih takımlarıyla A Grubu’nda mücadele ediyor. İkinci maçların ardından 2 galibiyet ve 6 puanla gruptaki liderliğini sürdüren VakıfBank, üçüncü maçını geçtiğimiz yıl çeyrek finalde elendiği RC Cannes takımıyla 14 Kasım Çarşamba günü İstanbul’da oynayacak.