Ünal Aysal: Güzel Neticeler Alacağımıza İnanıyorum

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Cluj’la deplasmanda yapacakları maçla ilgili olarak, takıma güvendiğini belirterek, “Güzel neticeler alacağımıza inanıyorum.” dedi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Auto Show 2012'de Skoda’nın yeni modeli Rapid’in tanıtımına katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, basın mensuplarının sorularını cevapladı.Ünal Aysal, futbol takımının 1 ay aradan sonra Kayserispor maçıyla 3 puan aldığının hatırlatılması ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gelecek hafta Cluj’la deplasmanda yapılacak maçın sorulması üzerine, “Ben ekibime çok güveniyorum. Güzel neticeler alacağımıza inanıyorum. Siz de buna inanın.” ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulunda çatlaklar oluştuğu özellikle de divan kurulu başkanı İrfan Aktan’ın açıklamalarının sorulması üzerine başkan Ünal Aysal, “Bunlar her zaman olur. Kafanızı bunlara yormayın. Galatasaray’da önemli olan başarıdır. Başarıyı tatbik ediyoruz ve sonunda da yakalıyoruz. İçiniz rahat olsun. Her şey yolunda gidiyor.” cevabını verdi.

Ünal Aysal, kendisini hiçbir şeyin rahatsız etmediğini de kaydederek, “Ben neticeye odaklıyım. Neticeye bakıyorum. Ben işimi yapıyorum diğer arkadaşlarımız da işlerini yapıyor. Herkesin iş yapışları farklıdır. Bunun için kendimizi bu konular için üzmeyin.” şeklinde konuştu.

Kendisine yönelik, yumuşak kalpli olduğu şeklinde eleştirilerin yapıldığı hatırlatılması üzerine Ünal Aysal, “Yumuşak olmak, sorunları göğüsleyememek anlamına gelmemektedir. Bazen yumuşaklıkla sorunlarınızı daha iyi göğüslersiniz. Çünkü gönlünüz büyük, kalbiniz büyüktür ve sorunlara daha toleranslı yaklaştığınız zaman çözümleriniz daha rahat olur.
Bunu da herkese tavsiye ederim.” karşılığını verdi.

“ZEMİNLE İLGİLİ PROBLEM, EN CİDDİ ŞEKİLDE ARAŞTIRILIYOR”
Ünal Aysal, Türk Telekom Arena’nın zeminiyle ilgili hiçbir şeyin göz ardı edilmediğini anlatarak, “Bilakis en ciddi şekilde araştırılıyor.” dedi.

Zeminle ilgili soruları da cevaplayan Ünal Aysal, şöyle konuştu: “Önümüzdeki 3 – 4 gün içinde neticeler gelecek ve çok yerden rapor alıyoruz. Tek bir yerle yetinmiyoruz. Stadımız, Galatasaray’ın istikbali. Zemin için çok ciddiyetli bir çalışma yapılıyor. Önemli olan hatanın kimin yaptığı nasıl yaptığı değil. Stadın en iyi şekilde hizmete girmesidir. Sorun çok büyükse mevsim sonuna yaparız. Eğer sorun küçükse bunu devre arasında da halledebiliriz.”

Zeminde suyun biriktiği yerin Madonna’nın konser yaptığı yer olmadığını da anlatan Aysal, sözlerini şöyle tamamladı: “Suyun biriktiği yer, ağır vasıtaların, vinçlerin olduğu yer değil, tamamen ters taraf. Bu sorunun başka bir yerden olduğu izlenimini veriyor. Neticeyi bekleyelim. Elimize bir rapor geçecek.”