Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Gedikli Açıklama Yaptı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Ali Kemal Gedikli, her maça galibiyet için çıktıklarını söyledi.

Gedikli yaptığı açıklamada, Son haftalarda alınan Sonuçların, Samsunspor adına negatif bir tablo oluşmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Samsunspor'un talihsiz bir dönem geçirdiğini ifade eden Ali Kemal Gedikli, ''Bir talihsizliktir gidiyor. Bunun bu şekilde devam etmeyeceği düşüncesindeyim. Çünkü biz iyi çalışıyoruz, kaliteli oyunculara sahibiz ve futbol olarak ortaya koyduğumuz oyun anlayışı iyi. Tabi ki bu yaşanılanların hepsini talihsizliğe bağlamıyorum, bireysel eksikliklerimiz de var. Ligde bulunduğumuz durum pek gerçeği yansıtmamakta. Çünkü takımımızın daha üst sıralarda olması lazım. Bunu da başarabileceklerine inancım tam'' dedi.

Gedikli, Karşıyaka maçının bir başlangıç olmasını arzu ettiğini belirterek, ''Özellikle oyuncularımız bunu bizden çok daha fazla istiyor. Adanaspor maçında boş kaleye topu atamayan futbolcumuz Musa Sinan Yılmazer bizden çok üzüldü. Tabi ki bunun Sonuca da etki etmesi olumsuz bir tablo ortaya çıktı. Ama bundan Sonraki maçlarda böyle olacak değil. Her maça çıkar galibiyet için oynarız, bizim felsefemiz bu'' diye konuştu.

Muhabir: İlyas Gün

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Kaynak: AA