Kayserispor, Kardemir D.ç. Karabük Maçını Çıkış Olarak Görüyor

Kayserispor’a geldikten sonra takımın başında iki maça çıktığını ve ikisinden de puansız olarak ayrıldıklarını söyleyen Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, “Karabük maçını tamamen bir çıkış maçı olarak görüyoruz” dedi.

Kayserispor, kendi evinde oynayacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı hazırlıklarını Kadir Has tesislerinde sürdürüyor. Antrenman öncesinde konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, “Karabük maçını tamamen bir çıkış olarak görüyoruz. Ben takımın başına geçtikten sonra iki maça çıktık. İkisinde de mağlup olduk. Bu maça diğerlerinden daha fazla önem veriyoruz. Hazırlıklarımız iyi gidiyor” diye konuştu.

Galatasaray maçında ise futbolculara neyi yapmaları veya neyi yapmamaları gerektiği konusunda çok konuştuğunu söyleyen Prosinecki, “ Galatasaray duran topları çok iyi değerlendiren bir takımdı. İki tane çok basit gol yedik ve 2-0 geriye düştükten sonra maça tutunmak çok zor oluyor. Oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar maalesef futbolda böyle şeyler oluyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA