Fenerbahçe Ülker Antrenörü Piangiani: Önemli Bir Galibiyet Aldık

Turkish Airlines Euroleague A Grubu’nda temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, dördüncü maçındaki üçüncü galibiyetini Panathinaikos’tan 73-64’lük skorla aldı.

Maçtan Sonra açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker Antrenörü Simone Piangiani, “Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Zorlu bir grupta yer alıyoruz ve her zaman bahsettiği gibi bazı sakatlık sorunları yaşıyoruz. Dört maçta üç galibiyet elde ettik. Evde üç maçla başlamak tehlikeli olabilirdi. Çünkü bunu başarıya çevirememeniz durumunda işler daha da zorlaşabilirdi. Oyuncularımın sistemi anlamasından memnunum. Ribaund açısından sorunlar yaşamamıza rağmen bunu top çalma ile telafi ettik. İlk periyotta oyuncularımız çok iyi performans sergilediler. Dengeyi iyi sağladığımızı düşünüyorum.” dedi.

Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'un teknik patronu Argiris Pedoulakis ise yaptığı açıklamada, en önemli oyuncularından biri olan Diamantidis'ten gerektiği gibi yararlanamadıklarını belirterek şunları söyledi:“Bizim için ikinci periyot ve üçüncü periyotun ilk 5 dakikası faciaydı. Son periyotta ise oyunu toparladık ancak çok geç kalmıştık. Bizim için önemli tecrübe oldu. Hatalarımızı görme şansı yakaladık. Diamantidis'in maçtan önce dizinde ağrıları vardı ve Son bölümde kendisi daha fazla dayanamadığı için kenarda olmak istedi."