Altınova, Mudanya’yı Gözüne Kestirdi

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Yalova takımlarından Altınova Belediyespor, ligin 6. haftasında konuk olacağı Mudanyaspor maçını bekliyor.

Altıno Belediyespor, hazırlıklarını Yalova Atatürk Stadyumu'nda yaptığı taktik antrenmanı ile sonlandırarak maç saatini beklemeye başladı.

Uzun süre sonra tam kadro çalışan ekibin futbolcuları çift kale taktik antrenmanında sergiledikleri performans ile teknik heyetin yüzünü güldürdü. Türkiye Kupası’nda Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasında sakatlanan forvet oyuncusu Aksakal çift kale taktik antrenmanında yer alırken omzundan sakatlanan Ozankan Düzgün ise düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Çift kale taktik maçında zaman zaman oyuncularını uyaran “Kral” lakaplı Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Okan Yılmaz, istediklerini yapamayan oyuncularına uyarılarda bulundu.

Öte yandan hafta sonunda oynanacak Mudanyaspor ile Altınova Belediyespor arasındaki mücadele bir nevi ağabey-kardeş mücadelesi de olacak. Hafta sonunda ki müsabakada ağabey Altınova Belediyespor teknik patronu Okan Yılmaz, Mudanyaspor’un kaptanı kardeşi Orkun Yılmaz’a karşı olacak. Okan Yılmaz, Mudanyaspor ve Büyükçekmecespor maçlarından 6 puan çıkaracaklarına inandıklarını söyledi.

Kaynak: İHA