Turgutluspor A2 Takımı İlk Mağlubiyetini Aldı

A2 liginde üst sıralar için mücadele veren Turgutluspor A2 takımı ilk mağlubiyetini İzmir deplasmanında Göztepe’den aldı.

Sezonun beşinci haftasında dördüncü maçına İzmir de Göztepe karşısında çıkan kırmızı-siyahlılar ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda yedikleri gollerle ilk mağlubiyeti tattı.

İzmir Güzelbahçe tesislerinde oynanan karşılaşmaya Cihan Atak, İsa Tüğü, Rıdvan Kaval, Ümit Yasin Arslan, Hasan Bayatur, Muhammet İnce, İzzet Polatlar, Mustafa Can, Barış Duyan, Mert Narin ve Rıdvan Oğuz Kır on biriyle çıkan Turgutluspor A2 26. dakikada Hasan’ın golü ile 1-0 öne geçti.

İlk yarıyı bu skorla tamamlayan kırmızı-siyahlılar ikinci yarıya iyi başlayan sarı-kırmızılı rakipten Fırat’ın 47 ve 51. dakikalardaki gollerine engel olamayınca sonuç 2-1 oldu.

56. dakikada Mert Narin’in kafa golüyle beraberliği yakalayan Turgutluspor A2 takımı sonucu 2-2 yapsa da 84. dakikada Cihan’ın kırmızı kart görmesiyle aynı dakikada golü kalesinde gördü (3-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Turgutluspor A2 takımı bu sezon oynadığı dördüncü maçında mağlubiyetle tanışmış oldu .

Kaynak: İHA