Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin'den Açıklama

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Maltepespor ile karşılaşacak Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, ligde rahat bir nefes almak ve üst sıralara tırmanabilmeleri için rakipleri karşısından galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Şahin, kaybettikleri puanlar nedeniyle ligde istedikleri konumda olmadıklarını belirterek, ''Ligde rahat bir nefes almak ve üst sıralara tırmanabilmemiz için, Maltepespor maçından mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekli. Özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmemeliyiz. Bu maç öncesi teknik kadro ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Maltepespor maçında alacağımız galibiyetle birlikte kötü neticeler sonucunda üzdüğümüz taraftarlarımızın da gönlünü almak istiyoruz'' dedi.

Maltepespor karşısında baskılı bir futbol ortaya koyarak, bulmuş oldukları pozisyonları gole çevirip rahat bir galibiyet almak istediklerini kaydeden Şahin, geçen hafta Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısındaki talihsizliklerini bir kez daha yaşamak istemediklerini ifade etti.

Şahin, sakatlığı bulunan Tuncay'ı maça yetiştirmeye çalıştıklarını Enes'in ise forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Selçuk Kılıç

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Kaynak: AA