Ahmet Çakar Canlı yayında Alex De Souza'ya demediğini bırakmadı

Derin Futbol programının yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Alex de Souza ilgili ilginç bir benzetmede bulundu. "Alex haindir" diyen Ahmet Çakar'ın bu sözleri sosyal medyada infial yarattı.

Alex De Souza'nın Fenerbahçe'den olaylı bile şekilde ayrılışına Ahmey Çakar'dan tepki geldi. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında Alex'in Fenerbahçe'den ayrılışı konu edilirken, programa Ahmet Çakar'ın Alex hakkındaki sözleri damgasını vurdu. İşte Çakar'ın Alex De Souza hakkındaki olya yaratan sözleri:

Alex 'in maskesini yapan turizm şirketi reklamını yapmıştır. Bu maske aslında Fenerbahçe 'nin melek yüzlü şeytanının maskesi. Alex için melek yüzlü şeytan lafı bile az kalır. Aslında Alex bir hainmiş. Bu laflar ağır laflar ama bu lafların içini dolduracağım. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı bana ne derse desin, ben inandığımı söylerim.  Fenerbahçe 'nin içinde bulunduğu süreçte sona yaklaştığı şu günde, bu gemiyi ilk terk eden Alex de Souza oldu. Daha da kötüsü bunu haince yaptı. Türkiye 'de evimizin çocuğu dediğimiz kişilerin sevimli yüzlerinin arkasında ne kadar operasyon parçasını olduğunun göstergesidir.

Alex 'in yaptığı basın toplantısını soluksuz iki saat izledim. Fenerbahçe 'den aldığı paralar helal olsunda… Bu konuşmayı psikolojik olarak yapmayacakdı. Alex 'in yaşadağı durumu dünyanın her yerinde futbolcuların başına gelebilir. Fenerbahçe 'nin en çok birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde, Alex 'in yapığı basın toplantısında aaa öylemi dedirtecek hiçbir şey yoktu. Alex hain oğlu haindir. Alex Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın kucağına bombayı bırakıp Brezilya'ya kaçmıştır

TWİTTER 'DAN
Ahmet Çakar 'A TEPKİ

Alex 'de Souza için hain benzetmesi kullanan Ahmet Çakar 'a taraflı tarafsız herkesden tepki yağdı. Derin Futbol programını twet yağmuruna tutan taraftar Ahmet Çakar 'ın özür dilemesi istedi. Buna rağmen Ahmet Çakar geri adım atmadı ve sözlerinin arkasında olduğunu söyleyerek "Alex bir kez daha özür diliyorum senden, Sen hain oğlu hainsin" diye konuştu.

BEYAZ GAZETE