Söke İdman Yurdu ve Sökegücü U-15’te Fırtına Gibi

Söke’nin futbol altyapısına büyük katkı sağlayan amatör spor kulüplerinden Söke İdman Yurdu U-15 kategorisindeki maçlarında fırtına gibi esiyor.

U-15 kategorisi 1. Grup’ta mücadele eden Söke İdman Yurdu 3. Hafta müsabakalarında Kuşadasıspor ile karşılaşarak, rakibi eli boş gönderdi.

Söke’de oynanan maçta Söke İdmanyurdu lider Kuşadasıspor’u ilk yarıda Görkem Cici ve Mahmut Kaya’nın ayağından bulduğu gollerle 2-0 yendi. Konuk ekibin ataklarında kaleci Ergün, kalesinde devleşerek rakip forvete gol izni vermedi. İkinci yarısı karşılıklı ataklarla geçen maç ilk yarıda atılan gollerle 2-0 sona erdi.

“GRUBUN DİĞER MAÇLARI”
U-15 kategorisi 1. Grup’ta diğer maçlarda ise Güzelçamlı Belediyespor, Akbük Belediyespor’u 8-1, Sökegücü Yenihisarspor’u 7-1 gibi farklı skorlarla yendi.

“SÖKE’NİN İKİ TAKIMI LİDERLİĞİ PAYLAŞIYOR”
U-15 kategorisi 1. Grup’ta bulunan Söke’nin iki takımı Söke İdman Yurdu ve Sökegücüspor 3. Hafta maçlarının ardından 7 puanla birinci ve ikinci sırada yerlerini aldılar. Ligde Söke takımlarını Kuşadasıspor ve Yeniköyspor 6’şar puanla takip eden iki takım oldu. 13 Ekim Cumartesi günü oynanacak 4. Hafta maçlarında ise U-15 kategorisinde Söke İdmanyurdu Didim deplasmanına gidecek, Sökegücüspor ise Söke’de Akbük Belediyespor’u ağırlayacak .

Kaynak: İHA