Sanica Boru Elazığspor'un Yardımcı Antrenörü Bayram Bektaş Açıklaması

Sanica Boru Elazığspor'un yardımcı antrenörü Bayram Bektaş, ''Rakip iyi kapandı. Bir türlü defansı aşamadık. Futbolcularımız, golü bulmak için her şeyi yaptı. Final paslarında aceleci davranmasak gol gelebilirdi ama olmadı'' dedi.

Bektaş, 0-0 berabere kaldıkları Akhisar Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, üzgün olduklarını, maçtan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini ifade etti.

''Bugün golden başka bir eksik yoktu'' diyen Bektaş, gol bulamadıkları için rakiplerinin mücadele boyunca defansif bir oyun sergilediğini belirtti.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Julien Faubert ise her şeyi yapmalarına rağmen sahadan galibiyetle ayrılamadıklarını söyledi.

Ahmet Görkem Görk de bir an önce galibiyetle tanışmaları gerektiğini anlattı.

-Akhisar Belediyespor cephesi-

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise maçın düşündükleri gibi geçtiğini belirtti.

Zaman zaman baskı yemelerine karşın topa sahip olduklarında hücuma gitmeyi düşündüklerini ve bunu da başardıklarını ifade eden Hamzaoğlu, ''Deplasmanda olmamıza rağmen iyi, pozitif futbol oynadık. Net gol pozisyonu vermedik. Sahada iyi pozisyonlar yakalan bir Akhisar Belediyespor vardı'' diye konuştu.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Emrah Eren de iyi mücadele ettiklerini, galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu ileri sürdü.

Uğur Demirok ise deplasmanda alınmış bir puanın iyi olduğunu dile getirdi.

Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA