Öztürk: “uygun’un Buruk Ayrılışını Kabullenmek Zorunda Kaldık”

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, Bülent Uygun’un ayrılması ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, “Bu buruk ayrılışı kabullenmek zorunda kaldık” dedi.

Öztürk, Bülent Uygun’un istifa etmesini nedeni olarak, Uygun’un inandığı şeyleri gerçekleştirmemesinden duyduğu üzüntüyü gösterdi. Öztürk, açıklaması şöyle: “Çok değerli hocamız Bülent Uygun istifa ederek Sanica Boru Elazığspor' dan ayrılmış bulunmaktadır. Bülent hocamız da inandığı şeylerin gerçekleşmemesinden duyduğu üzüntüyü istifa ederek gösterdi ve hiç istemesek de futbol arenasındaki buruk ayrılışı kabullenmek zorunda kaldık

Kendisi ve çok değerli ekibiyle takım ruhuyla hareket ettiler, özverili çalıştılar, eksiklikleri kapris yapmadılar, nasıl tamamlarız düşüncesini hep üstte tuttular. Çünkü en az bizim kadar Sanica Boru Elazığspor'un başarısını düşünüyorlardı. Ama olmadı.

Bu olmayışın çok değişik sebepleri vardı. Sahamızın onarımı Kulüp binamızın tadilatı, Çok uzun süren Elazığ dışındaki zorunlu kamp süresi, Zorlu fikstür, Çok ciddi hakem hataları, Daha sayamadığımız bir çok yan etkenlerden dolayı yakalayamadığımız başarı bizi hocamızla yollarımızı ayırma noktasına getirdi. Bizim kendisine ve teknik heyetine inancımız tamdı. Başarıyı hep birlikte istiyorduk fakat olmadı. İyi niyetinden, teknik bilgi ve becerisinden, hepsinden önemlisi dürüst, vefakar oluşundan ve de adam gibi adamlığından hiç kuşkumuz olmadı. Futbolun garip cilvelerinden olsa gerek istenilen başarı gelmedi. Bülent hocamız da inandığı şeylerin gerçekleşmemesinden duyduğu üzüntüyü istifa ederek gösterdi ve hiç istemesek de futbol arenasındaki buruk ayrılışı kabullenmek zorunda kaldık. Kendisine ve teknik heyetine bundan sonraki hayatlarında yürekten başarılar temenni ediyoruz. Onları tanımaktan kulübümüz adına tanışmaktan onur duyduk. Bizler haklarımızı karşılıklı helal ederek Elazığ insanının vefakar duruşunu gösterip sevgi ve saygıyla yolcu ediyoruz. Yolunuz açık olsun.”

Kaynak: İHA