Aski Sporlu Güreşçilerin Madalya Sevindirdi

Finlandiya’nın Kuartone şehrinde düzenlenen Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası'nda Aski Spor’lu güreşçiler madalyaları boynuna taktı.

60 kiloda Münir Recep Aktaş bronz madalya, 84 kiloda Serdar Böke gümüş madalya ve 120 kiloda Taha Akgül altın madalya kazanarak Londra Olimpiyatları sonrasında düzenlenen en ciddi organizasyonda Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda minderde Türkiye'nin gurur kaynakları oldular.

Londra Olimpiyatları sonrasında dur durak bilmeden çalışmalara aynı hızla devam ettiklerini bildiren Aski Spor Kulübü Başkanı Ahmet Erbağ, “Kulübümüzün sporcuları hem eğitimlerini sürdürüyor hem de antrenmanlarını düzenli bir şekilde yapıyor." diyerek şunları söyledi:"Üniversite eğitimi gören sporcularımız, dünya çapında güçlü güreşçilerin katıldığı Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası gibi önemli bir organizasyondan üç madalya ile döndüler. Güreşçilerimiz uluslar arası şampiyonalarda, Avrupa ve dünya şampiyonalarında favori güreşçiler arasında en üst sıralarda. Genç ve tecrübeli bir kadroya sahibiz. Onursal Başkanımız Melih Gökçek devamlı olarak kadromuza yeni yetenekleri kazandırmak ve alt yapıyı güçlendirmek adına bizi teşvik ediyor. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”