1461 Trabzon’da Puan Kaybı Devam Ediyor

PTT 1. Lig’in 6. haftasında Manisaspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon’da puan kaybı sürüyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Karşıyaka’ya 1-0 mağlup olarak yenilmezlik serisine Son veren 1461 Trabzon, bu hafta evinde ağırladığı Manisaspor ile 0-0 berabere kalarak puan kaybını sürdürdü. Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, sergiledikleri oyana göre 1 puanın iyi sayılabileceğini belirterek, “Müsabakada elde ettiğimiz puan bugünkü performansımıza göre iyi sayılabilir. Ama buna rağmen oyuncularıma haksızlık yapmak istemiyorum bu müsabakada kötü oynama haklarını kullandılar. Girdiğimiz pozisyonları gol yapabilirdik bu ligde her zaman 1 puan önemlidir. Bugün aldığımız puanı değerli buluyorum” dedi.

Forvet oyuncusu Mustafa Tiryaki ise kötü bir maç oynadıklarını belirterek, yinede 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Bordo-mavili takımın başarılı oyuncusu Jebrin ise iyi mücadele ettiklerini ama sahada düşündükleri planı uygulayamadıklarını söyledi.

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer ise iki takımda çok iyi mücadele ettiğini ifade ederek, “Zaman zaman futbolcular ayakta durmakta zorluk çekti sahada, zemin aşırı ağırdı. Bu zemine göre de iki takımda iyi mücadele etti. Futbol kalitesi çokta vasatın üstüne çıkmadı. Biz buraya beraberlik serimizi bozup galibiyet serimizi başlatmak için gelmiştik. İyide hazırlanmıştık. Çok iyi mücadele ettik ama arzu ettiğimiz galibiyete de bu haftada ulaşamadık. Önümüzdeki haftalarda bir galibiyet alarak seri başlatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Manisaspor takım kaptanı Hüseyin Tok ise beraberlik serisini bozmak istediklerini belirterek, “Bir beraberlik serimiz vardı onu da burada bozmak istiyorduk. Hafta içinde bütün çalışmalarımızı 3 puan üzerinde yapmıştık. Saha çok ağırdı böyle bir sahada karşılaşacağımızı tahmin etmiyorduk. İyi mücadele ettik ama iyide oynayamadık diyebiliriz. Bulunduğumuz yerden bir an önce yukarılara çıkıp hedefi olan bir takım olmak istiyoruz.”ifadesini kullandı.

Golcü oyuncu Murat Tosun, ağır zeminle karşılaşacaklarını tahmin etmediklerini ifade ederek, şunları söyledi, “Maçın zor olacağını biliyorduk ama saha zemininde kötü olması bizim işimizi daha da zorlaştırdı. İki takım adına da futbolu öğülecek bir taraf yok sadece mücadele vardı. Yenilmemekte önemli, önümüzdeki haftalarda galip gelip üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi

Kaynak: İHA