Sow ve Kuyt: Kasımpaşa Maçından Sonra İyi Reaksiyon Gösterdik

Fenerbahçeli Mousa Sow ve Dirk Kuyt, takımın Kasımpaşa maçından sonra iyi bir reaksiyon gösterip oynanan iki maçı kazanmasını bildiğini söyledi.

Sarı - lacivertil takımın kendi sahasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Mousa Sow, "Kasımpaşa maçından Sonra Borussia Mönchengladbach maçını kazandık. Beşiktaş maçının zor olacağını biliyorduk. İyi oynayarak bu maçı da kazanmasını bildik. Kasımpaşa maçından Sonra futbolu konuştuk. Zor bir dönemden geçiyorduk. Bunun farkındaydık. Bugünde Son derece güzel bir galibiyet aldık." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Alex gittikten Sonra forvette oynamana rağmen zaman zaman sağ kanatta görev yapıyorsun. Bunu nasıl değerlendiriyorsun ?" sorusuna ise golcü futbolcu, "Bazı maçlarda doğrudur sağ kanatta görev yaptım. Kuyt ile değişmeli olarak forvette görev yapıyorum. Bana verilen görevi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Dirk Kuyt da "Borussia Mönchengladbach maçından Sonra bugünde iyi reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Sonuç olarak galibiyetle ayrıldık mutluyuz. Bir Sonraki maçı dört gözle bekliyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, "Kasımpaşa maçından Sonra takımda ne değişti ?" sorusuna ise tecrübeli oyuncu, "Fenerbahçe öyle bir takımki hırsları arzuları büyüklüğü arındırıyor. Bunun farkındayım. Kasımpaşa maçından Sonra takım halinde mücadele etmek gerekiyor. Çalışmayınca işler zor olacağı belliydi. O gün gerektiği kadar çalışmadı. Takımın reaksiyon göstermesi gerekiyordu. Son iki maçta iyi reaksiyon gösterip kazanmasını bildik." diye cevapladı.Bir gazetecinin "Alex, takımdan ayrıldıktan Sonra kaptanlık beklentin var mıydı ?" sorusuna Kuyt, "İki aylık bir Fenerbahçe maceram var. Aklımda kaptanlık beklentim yoktu. Alex'in gidişinden Sonra Volkan yeni kaptan oldu. Zaten Volkan tecrübesi ile kaptanlık için doğru bir isimdi. Bizim adımıza şu anda iyi götürüyor. Ben kaptan olsamda olmasamda elimden geleni yapmaya devam edeceğim." diye konuştu.