Sow'dan 3. derbi golü..

Fenerbahçe'yi Beşiktaş karşısında 13'üncü dakikada attığı golle 1-0 öne geçiren Moussa Sow, Spor Toto Süper Lig'de derbi maçlarda 3'üncü golünü kaydetti.

Sarı-lacivertli takıma geçen sezon ara transfer döneminde dahil olan Sow, ligde Beşiktaş filelerini 2 kez, Galatasaray filelerini de 1 kez havalandırdı.

Transferinin ardından geçen sezon sarı-lacivertli formayla ilk maçına Kadıköy'deki Beşiktaş derbisinde çıkan Senegalli forvet, 5 Şubat'ta Fenerbahçe'nin siyah-beyazlıları 2-0 yendiği maçın 90+2'nci dakikasında golle buluşmuştu.

Attığı golden sonra sevinçle tribünlere doğru yönelen Sow, daha sonra ceza alanı içinde kalıp secdeye giderek dua etti. Sow, gol sevincini arkadaşlarıyla birlikte yaşadıktan sonra, tek başına teknik direktör Aykut Kocaman'ın yanına gelerek, sevincini teknik heyet ile de paylaştı.

-Sow devre arasında formasını bir taraftara verdi-
Fenerbahçe'nin derbide ilk golünü atan Sow, devre arasında formasını bir kadın taraftara verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısının sona ermesinin ardından kale arkası tribüne giden Fenerbahçeli futbolcu, formasını üzerinden çıkararak, tribündeki bir taraftara hediye etti.

Sow'un, maç öncesi ısınırken çektiği şutun bu bayan taraftarın kafasına isabet ettiği, devre arasında da söz verdiği üzere formasını hediye ettiği öğrenildi.

Senegalli forvetin, maçın 70'inci dakikasında yerini Krasic'e bırakmasının ardından, sahadan çıkarken söylendiği görülürken, sarı-lacivertli futbolcu kendisini alkışlayan taraftarlara alkışla karşılık verdi.