Olcay Şahan ve Hasan Türk: Veli Kırmızı Kart Görünce Oyundan Koptuk

Beşiktaşlı Olcay Şahan, Fenerbahçe derbisinde rakibin iki pozisyona girip gol attığını kırmızı karttan sonra da oyundan iyice düşünce maçı kaybettiklerini söyledi.

Siyah - beyazlı takımın deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç oyuncu, "Bugünkü maçın ilk yarısında iyi futbol oynadık diye düşünüyorum. Onlar iki pozisyona girip iki gol attılar. İkinci yarı kırmızı kartla oyundan koptuk. 3-0 olduktan sonra fazla konuşmanın anlamı yok." diye konuştu.

Takım kurgusunda bugün yapılan değişiklikler konusunda ise Olcay, "Uğur Boral, Fenerbahçe'yi en iyi bilen oyunculardan birisidir. Ben o taktiği mantıklı buluyorum. Fenerbahçe'nin gol atmaları hesabımızı bozdu." cevabını verdi.Bir gazetecinin "Az pozisyon verdik demenize rağmen gol yeme sebepleri neydi ?" sorusuna genç futbolcu, "Burada Fenerbahçe'ye karşı oynuyorsunuz. Hata varsa hepimizindir. Biraz konsantre eksikliği oldu ve golü yedik. Zaten biz maçlarda hayal edilmeyecek golleri yiyoruz." diye cevapladı.Olcay Şahan, mücadele etmeden başarının kazanılamayacağını sözlerine ekledi.Basın toplantısına katılan Hasan Türk de "İlk yarıda zaman zaman biz iyidik zaman onlar iyiydi. İki tane talihsiz gol yedik. İkinci yarı Veli'nin kırmızı kart görmesi ile tamamen oyundan koptuk. Eksik kalınca golleri yedik. Yapılacak birşey yok." diye konuştu.