Nurullah Sağlam: Pes Etmeyeceğiz

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam 2-1 yenildikleri Kayserispor maçı sonrası pes eden bir takım olmayacaklarını söyledi.

Sağlam maç sonrası yaptığı açıklamada, uzun süreden beri galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Bu maçta galip gelmeyi çok istediklerini ifade eden Sağlam ancak çok fazla galip gelmeyi istemenin kendilerine pahalıya mal olduğunu söyledi.

Yedikleri gollerin çok kolay olduğunu anlatan Sağlam şöyle devam etti: "Taç ve kornerden gelen toplar gollerle sonuçlandı. Bizi bu duruma getiren konsantrasyon eksikliği. Pes etmeyeceğiz. Pes eden bir takım olmayacağız. Bir yada iki maç kazanmamız gerekiyor. Sonrasında bu takım çok iyi yerlere gelecek.'' Kaleci Sehiç ise, kaliteli bir takım olduklarını ancak konsantrasyon eksikliği nedeniyle güçlerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Ligde henüz galibiyetlerinin bulunmadığını anlatan Nduka ise bir galibiyet almaları halinde takımın kendine geleceğini kaydetti.

SEÇME: GALİP GELDİK, MUTLUYUZ

Kayserispor Yardımcı Antrenörü Ertuğrul Seçme ise, galip geldikleri için duydukları memnuniyeti dile getirdi. Deplasman da ilk galibiyetlerini aldıklarını hatırlatan Seçme, ''İyi mücadele edince neticede iyi oluyor. Zor bir takıma karşı mücadele vereceğimizi biliyorduk. Başardık, mutluyuz.'' şeklinde konuştu.

Kaleci Ertuğrul Taşkıran ise galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde takımlarının başından ayrılan Teknik Direktörleri Shota Arveladze'nin başarılı olduğunu hatırlatan Taşkıran Şota'ya yeni hayatın başarılar diledi. Okay Yokuşlu ise zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için sevinçli olduklarını söyledi.