Hamit Altıntop: Hedeften Şaşma Yok

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hamit Altıntop, sezon başında belirlemiş oldukları hedeflerinden bir şaşmanın olmadığını söyledi.


Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Futbolda bazen böyle üst üste kayıplar yaşanabilir. Biz maalesef şu anda bunu yaşıyoruz. Futbolumuza devam edip takımın iyi olduğunu göstereceğiz. Alınan sonuçlarda bizi etkiledi bu da normaldir. Eskişehirspor karşısında da iyi futbol oynadık fakat son dakikada beraberlik golünü kendi kalemizde gördük. İçerdeki puan kayıpları tabiki üzüntü veriyor. Ancak bunlara takılıp kalmamalıyız. Bizim belirlemiş olduğumuz hedefimiz var. Bu hedeften hiçbir zaman şaşmayacağız." dedi.

Tecrübeli oyuncu , Galatasaray'da performansın düştüğü şeklinde yapılan yorumlara katılmadığını ifade etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ve Braga maçlarının kaybedilmiş olmasına rağmen hiçbirşeyin henüz sonuçlanmadığını dile getiren Hamit, ''Önemli olan 3'üncü maçımız olan Cluj ile burada oynayacağımız maçı kazanmaktır. Manchester United grubun favorisi ve 6 puan aldı. Diğer takımlar 3 puanda. Biz de 3 puan alırsak sonrası daha farklı olabilir'' diye konuştu.

Yıldız futbolcu, kendisinden beklentilerin yüksek olduğunu bildiğini kaydederek, "Performansımızda düşüşler olacaktır. Benden en büyük beklentisi lan kişi de herhalde benimdir. Orduspor maçında bir sakatlık geçirdim ve Braga maçında oynayamadım. Bugünde yüzde yüz hazır değildim. Ama ben sahada elimden geleni yapmaya çalışıyoruz." dedi.

ALİ DÜRÜST: DERS ALINACAK BİR MAÇ Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst de Eskişehirspor ile oynadıkları karşılaşmanın ders alınacak bir maç olduğunu söyledi.

Dürüst,"Bize karşı kapalı oynayan takımları karşı 1-0'lık skorlar yetmez. Bu nedenle farkı attırmak lazımdı. 90. dakikada beraberlik golünü yiyoruz ama hatalar zinciri üst üste geldi. Bu karşılaşmadan ders çıkarmamız gerekiyor. Bu yıl az puan kaybeden takım şampiyon olacaktır." diye konuştu.

Dürüst, Galatasaray'a yakıştırılan 'rüya takım' tabirininde abartılı olduğunu kaydetti.

Ali Dürüst, Şampiyonlar Ligi'nde matematiksel olarak hala şanslarının sürdüğünü sözlerine ekledi.