Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Şahan Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, PTT 1. Lig'de 3-0 kazandıkları Karşıyaka maçına ilişkin, ligde aldıkları mağlubiyetlerden dolayı takımda bir gerginlik olduğunu belirterek, ''Bugün kazandığımız maçla rahatladık'' dedi.

Şahan, puan olarak alt sıralarda olmalarının, ''kötü takım'' oldukları anlamına gelmediğini belirtti.

Ligde kaybetmemeleri gereken maçlardan yenilgiyle ayrıldıklarını hatırlatan Şahan, ''İç sahada böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Mağlubiyetlerden dolayı takımın üzerinde gerginlik vardı, bugün kazandığımız maçla rahatladık'' diye konuştu.

Şahan, maçın ilk 60 dakikasında istedikleri futbolu oynayamadıklarını, ancak fizik olarak düşmediklerini, ilk golden sonra moral bulduklarını aktardı.

''Fark daha da artabilirdi. Ama bizim için galibiyet önemliydi, onu da aldık'' diyen Şahan, futbolcularını kutladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Mehmet Yiğit de galibiyeti Manisaspor maçıyla perçinlemek istediklerini ifade etti.

''Bir ileri, bir geri gitmek istemediklerini'' söyleyen Yiğit, ''Futbolcular olarak galibiyeti Mehmet hocamıza armağan ediyoruz'' diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Volkan Yılmaz ise kazanmaları gereken bir maçı iyi oynayarak, kazandıklarını kaydetti.

-Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan ise Gaziantep deplasmanına liderlik koltuğuna oturarak geldiklerini anımsattı.

Arslan, maç öncesi futbolcularına ''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kadar kazanmayı istersek 3 puanla döneriz'' dediğini ifade etti.

Maçın ilk gole kadar ki bölümden memnun olduğunu anlatan Arslan, şunları kaydetti:

''Bireysel anlaşmazlıktan dolayı golü yedik. İlk golden sonraki oyundan şikayetçiyim. Skoru yakalamak için mücadele edemedik. Son dakikalarda da bize yakışmayan bir gol yedik. Hücum anlamında Makukula'yı besleyecek pozisyonlar kazanamadık. Maç kaybedebiliriz ama bu şekilde bir kaybetmeyi ben de camiamız da kabullenmez.''

Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA