Doğan Ürgüp’ten Sivasspor’a Ziyaret

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Sivassporu Kulübü’nü ziyaret ederek, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin açılış törenine davet etti.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 4 Eylül Belediyespor ve diğer amatör kulüplerin faydalanacağı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin açılış törenine Sivas Spor Kulübü'nü de davet etti.

Ziyarette konuşan Doğan Ürgüp, “Sivas Belediyemize ait olan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ukdesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin açılışını yapmak üzere Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı ve bütün takımı davet ediyorum. Siz değerli başkanımızı ve yönetim kurulunuzu teknik direktörümüzü, hocalarımızı davet ediyoruz. Sizlere ait formalar takdim edilecek, Rıza hocamız da şöhretler takımının hocası olarak sahaya çıkacak. Son Beşiktaş maçındaki galibiyetiniz içinde tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Başkan ise, “Sivasspor'un yanında yine Sivas'ı temsil eden bir kulübümüzün olması, modern tesislerin olması bizi mutlu ediyor. Tüm çabalarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bizim de bu çalışmalarınıza destek olmak görevimiz. Tam kadro Sivasspor camiası olarak inşallah açılışta bulunacağız, hep birlikte bu güzel günü beraber yaşayacağız” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA