Bucaspor: 1 - Şanluurfaspor: 2

PTT 1.Lig 6. hafta mücadelesinde Bucaspor evinde Şanlıurfaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Bu sonuçla Bucaspor 5 puanda kalırken Şanlıurfaspor puanını 11'e çıkardı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, istenilen futbolu bir türlü sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Karafırtınalar, "İçeride oynadığımız 3 maçı da kaybettik. Dışarıdaki performansımızı içeride yansıtamıyoruz. Geçen sezonlara baktığımızda, oyun sistemimizi, taraftarlarımızın istediği gibi sahaya yansıtamıyoruz. Maçı takım olarak 10 dakikalık bölümde kaybettik. 65 ile 75 dakikaları arası Urfaspor maçı kazanmasını bildi. Bana sorarsınız takımımızda çok büyük bir sorun yok. Fakat camiamıza ve taraftarımıza bakarsanız büyük sorunlar var. Acilen 3 puan lazım. Takımımızda gelecek haftalarda galibiyetleri alacak güçtedir. Mehmet Batdal geçen sezon uzun süre top oynamadı ve bu da bu sezonki performansına yansıyor. İleriki haftalarda düzeleceğine inanıyorum. Bu ligin üstünde bir takımız. Özgüvenimizi kazanarak seri galibiyetleri elde edeceğiz." diye konuştu.

Buca deplasmanından 3 puan alan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise "İlk yarı her iki taraf da birbirini sınadı. İkinci yarı ise hücuma dayalı oyuncularımızı forvette çoğaltarak oynadık. İlk yarı rakibimizin oyununu görerek sahaya ikinci devre galibiyet için çıktık. Takımımı galibiyet için kutluyorum. Biz her gün performansımızın üstüne katarak devam edeceğiz." dedi.