Aykut Kocaman: 'Büyük bir karakter gösterisi yaptık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisini yorumladı, oyuncularını kutladı.. Son derece mutlu olduklarını dile getiren Kocaman, "24 saatliğine huzur içinde uyuyabiliriz" dedi.

'Son derece mutluyuz. Stada gelen, maçı televizyondan izleyen taraftarlarımız gibi mutluyuz. Özellikle geçen maç ve bu maçla beraber toz duman arasında büyük bir karakter gösterisi yaptı takım. Ayrıntıya girmeden hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Büyük takım olma refleksini göstermeliyiz lafını biraz daha standardımız altındaki takımlarla yaptığımız maçlar hakkında kullanmak daha doğru oluyor. Oynadığımız Son 2 takımın tarihine bakalım... 1920'de kurulan, her türlü kupayı kazanmış bir Mönchengladbach. Tarihini arıyor ve Şampiyonlar Ligi hedefi olan bir takım. Beşiktaş takımı yüz yıldır en büyük rakiplerimizden biri. Bu takımlara karşı büyük takım olma refleksi lafını kullanmak doğru olmaz. Bu takımın sıkıntılara ne kadar reaksiyon göstereceğini görmek istiyorduk, olumlu reaksiyon verdi takım. Düşündüğüm şeylerin oluşabileceğini gösteren bir durum vardı. 1.5-2 ay içinde takımda taşların oturacağını söylemiştim. Şu an orada mıyız? Hayır. Ama oraya ulaşabileceğimizi gördük.

Türkiye'deki her kesim, futbolcular da dahil, medya da dahil kimse kendi adından çekinmezse, herkes kendi işinde uzmanlaşırsa ve başkalarının sıkıntılarını düşünmezse yarın başka dertler çıkacaktır. Küçük küçük adımlar atılıyor. 24 saatliğine huzur içinde uyuyabiliriz '