Tki Tavşanlı Linyitspor-kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

TKİ Tavşanlı Linyitspor öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim, iyi oynamalarına rağmen kendi sahalarında Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Levent Devrim, "Karşılaşmada, birbirine yakın oynayarak, onların pas kanallarını kapatarak, yumuşak karınları olan savunmanın göbeğini zorlayarak oynamaya çalıştık. Maçın geneline bakıldığında bunda etkili olduk. Gol de bulduk ve yaklaşık 70 dakika oyunun kontrolü bizdeydi. Daha önceki maçlara nazaran rakibe az pozisyon verdik. 1-0 öndeyken 70'inci dakikadan sonra verilen birtakım kararlar, futbolcularımızın psikolojisini, konsantrasyonunu bozdu ve sonuçta mağlup olduk. Çok enteresan bir maç oldu. Maçtan sonra oyuncularımı tebrik ettim. 'Mücadele etmediler, istemediler' desek yalan olur. Bazen iyi futbol oynasanız da 3 puanı alamıyorsunuz" dedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü de zor bir deplasmandan 3 puan aldıklarnı ifade ederek, "Maçta ilk yarıda yediğimiz gol bizi biraz sıkıntıya soktu ama ikinci yarıda hem yaptığımız değişiklikler hem de oyuncu arkadaşlarımızın oyuna biraz daha katkı yapmasıyla golleri bulduk. Oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Buradan kazanarak ayrılıyoruz. Tabii ki, mutluyuz. Çünkü hedeflerimiz doğrultusunda buradan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyorduk. Bu galibiyet bizim için çok çok önemli. Bu tür maçlar, kırılma maçlarıdır. Bu maçı kaybetseydik moral ve motivasyon olarak sıkıntıya düşebilirdik. Bu galibiyetin moraliyle önümüzdeki hafta sahamızda yapacağımız Göztepe maçına hazırlanacağız. Göztepe'yi de yenip son 3 maçında 3 galibiyet alan bir takım olarak üst sıralara daha sağlam bir şekilde tutunmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA