Skibbe: Galip Gelebilirdik

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, sahalarında oynadıkları Orduspor maçından 1-1'lik beraberlikle ayrılmaları ile ilgili olarak, ''Galip gelecek şekilde pozisyon bulduk, mağlup olacak şekilde de pozisyon verdik'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Skibbe, ''Maça iyi başladık. Ama ondan sonraki dakikalarda Orduspor biraz daha üstünlüğünü gösterdi. Galip gelecek şekilde pozisyon bulduk, mağlup olacak şekilde de pozisyon verdik. Beraberliği değil galibiyeti hesaba katmıştık. İki hafta sonra oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasında, burada alamadığımız 3 puanı almak istiyoruz'' diye konuştu.

Skibbe, takımın mücadelesinden memnun olduğunu, ancak maç içerisinde topun daha fazla kendilerinde kalmasını istediğini kaydetti.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Ahmet İlhan da hafta içinde iyi çalıştıklarını ve maça mutlak galibiyet almak için çıktıklarını söyledi.

Karşılaşmanın karşılıklı ataklarla oynandığını aktaran Ahmet İlhan, ''Her iki takım da iyi pozisyonlar buldu. Sonuçta, ikinci golü atamadık. İnşallah milli takım arasını iyi değerlendirip Eskişehirspor'dan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının zor geçmesini beklediğini aktararak, ''Oyuncularım saha içinde çok iyi çalıştılar. Rakibe iyi tepki verdiler. Daha fazla pozisyon bulduk. Bir puan aldığımız için memnunum'' ifadelerini kullandı. Ordusporlu futbolcu Barral ise maçta çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ifade ederek, deplasmanda alınan bir puanın iyi olduğunu belirtti.